After eight pannacotta

After eight pannacotta
- 4 port 
 
Detta behöver du:

3 gelatinblad
5 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
7-8 st bitar after eight
After eight och färka bär till garnering
 
Så här gör du:
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 10 min. 
Sjud upp grädde och socker i en kastrull.
Ta bort från plattan.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg ner i grädden.
Lägg ner after eight bitarna och rör om så att allt blandar sig ordentligt.
Häll upp i glas.
Ställ i kylen och låt stelna i 2-3 timmar.
Toppa med after eight och färska bär.

 
Lycka till!
 
Kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0