Chévretoast med pinjenötter och honung

I lördags lagade vi 3-rätters middag här hemma. Jag gjorde förrätten och desserten och sambon gjorde varmrätten. Jag bakade även bondbröd i lördags så det tog jag istället för rostbröd. Hembakat är ju bäst eller hur? En väldigt enkel förätt men så gott. Detta bara måste ni testa. 
 
Chévretoast med pinjenötter och honung
- 4 pers
 
Detta behöver du:
 
4 skivor rostbröd eller annat bröd
4 skivor chévre
1 dl pinjenötter
flytande honung
blandsallad
balsamico
 
Så här gör du.
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Rosta brödet i en brödrost.
Skär bort kanterna och lägg brödet i en ugnsäker form.
Skiva chévren i lagom tjocka skivor.
Lägg chévren ovanpå brödet och gratinera i ugnen i crika 10 minuter.
Rosta under tiden pinjenötterna i en torr stekpanna.
Skölj salladen och lägg på fat.
Ringa över lite balsamico.
Lägg chévretoasten ovanpå salladen.
Ringla över honung.
Toppad med pinjenötterna.
 
 
Lycka till!
 
Kram
 

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0