Nutellafudge
Nutellafudge
- 25-30 bitar
Det här behöver du:
2 dl vispgrädde
2 dl strösocker
1 1/2 dl ljus sirap
1 msk kakao
50 g smör
200 g nutella
Så här gör du:
Koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao i en kastrull på medelvärme tills massan håller cirka 125 grader.
Koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao i en kastrull på medelvärme tills massan håller cirka 125 grader.
Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt nutellan.
Rör om tills den har smält och allt blandats ordentligt.
Häll smeten i en form med kanter, cirka 12 x 16 cm, klädd med bakplåtspapper.
Låt den svlalna.
Ställ den i kylen i cirka 1 timme.
Skär fudgen i bitar med en vass kniv.

Lycka till!
Kram