Nutellafudge

Nutellafudge
- 25-30 bitar
 
Det här behöver du:
 
2 dl vispgrädde
2 dl strösocker
1 1/2 dl ljus sirap
1 msk kakao
50 g smör
200 g nutella
 
Så här gör du:

Koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao i en kastrull på medelvärme tills massan håller cirka 125 grader. 
Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt nutellan.
Rör om tills den har smält och allt blandats ordentligt.
Häll smeten i en form med kanter, cirka 12 x 16 cm, klädd med bakplåtspapper. 
Låt den svlalna.
Ställ den i kylen i cirka 1 timme.
Skär fudgen i bitar med en vass kniv.
 
 
Lycka till!
 
Kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0