Spenat och valnötspasta

I helgen testade jag och Viktor detta. Lätt att göra och väldigt gott. Glömde dock att ta bild.
 
Spenat och valnötspasta
- 4 port
 
Detta behöver du:
 
300 g pasta
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
1 paket fryst bladspenat (á 400 g)
1 burk lätt creme fraiche med franska örter (á 2 dl)
2 krm salt
1 krm peppar
1 dl grovhackade valnötter 
 
Så här gör du:
 
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen 
Skala, halvera och skär gul lök och vitlöksklyftor i skivor.
Fräs lök och vitlök cirka 3 minuter i olja i en stekpanna.
Tillsätt fryst bladspenat och fräs ytterligare 5-7 minuter.
Rör ner creme fraichen.
Krydda med salt och peppar.
Låt allt bli varmt.
Häll av pastan och blanda med spenatsåsen.
Strö över valnötterna.
 
Lycka till!
 
Kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0