Rabarber & jordgubbspraliner

Rabarber & jordgubbspraliner
- räcker till en form på cirka 24 praliner
 
Detta behöver du:

175 g vit choklad
65 g fruktpuré, lika delar rabarber och jordgubb
10 g glykos eller honung
20 g smör
 
Så här gör du:
 
För att göra rabarberpuré, värm rababer i små bitar i kastrull med en liten skvätt vatten tills den har mjukat. Passera genom sil.
För att göra jordgubbspuré mixar du färska eller tinade jordgubbar som du sen passera gonom en sil. 
Finhacka chokladen. 
Koka upp fruktpuré tillsammans med glykos/honung. 
Häll över chokladen och rör till en elastisk massa.
Tillsätt smöret och ev. några droppar dör karamellfärg. 
Fyll i utgjutna skal. 
 
 
Lycka till!
 
Kram
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0