Basilika och parmesan fisk

Detta är ett recept som kommer från jobbet. När jag gjorde denna rätt så glömde jag köpa hem vitlökspulver och persilja men det blev riktigt gott ändå.
 
Basilika och parmesanfisk
 
Detta behöver du:
 
Hoki
Matlagningsgrädde
Creme fraiche
Vitlökspulver
Persilja
Basilika 
Vitpeppar
Salt
Gratängost
Parmesanost
 
Så här gör du:
 
Sätt ugnen på 200-225 grader.
Lägg fisken i ugnsäker form.
Blanda ihop alla ingredienser. 
Häll såsen på fisken.
Strö över osten.
Tillaga fisken mitt i ugnen i cirka 15-20 minuter, eller tills fisken är 56 grader.
 
 
Lycka till!
 
Kram
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0