Schweizernötsbräck

Schweizernötsbräck
 
Detta behöver du:
 
ca 75 g hasselnötter
200 g mjölkchoklad
 
Så här gör du:
 
Rosta hasselnötterna i 180 i ca 10 minuter eller i en torr stekpanna. 
Gnugga nötterna mellan händerna tills överflödigt skal lossnat.
Hacka nötterna.
Smält chokladen i en skål över vattenbad eller i micro.
Blanda ner 3/4 av nötterna i chokladen.
Bred ut chokladen till två längder på ett bakplåtspapper.
Strö över resten av nötterna.
Låt chokladen stelna i kylen.
Förvara bräcken i kylen för den kan mjukna i rumstemperatur. 
 
Lycka till! 
 
Kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0