Kanelbullekladdkaka
Kanelbullekladdkaka kanske låter lite konstigt men ack så gott. Tycker ni om kanelbulle och kladdkaka så ska ni testa detta.
Kanelbullekladdkaka
Detta behöver du:
150 g smör
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk kanel
1/2 krm salt
3 ägg
2 dl vetemjöl
Garnering
Pärlsocker
Så här gör du:
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna något.
Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet.
Häll smeten i en springform, ca 22-23 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper eller smörj och bröa formen.
Strö över pärlsocker.
Grädda kakan mitt i ugnen ca 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.
Känn med en provsticka.
Låt kakan svalna i formen.
Servera gärna med vispad grädde till.
Lycka till!
Kram