Havrerutor med mjölkchoklad

Havrerutor med mjölkchoklad
- ca 40 stycken
 
Detta behöver du:

8 dl havregryn 
2 dl strösocker
1/2 dl ljus sirap
1 msk bakpulver
275 g smör, smällt
 
Garnering

150-200 g mörk choklad,  smält
Florsocker
 
Så här gör du:
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop alla ingredienserna till en smulig deg i en bunke.
Fördela degen i en smord långpanna ca 27 *30 cm.
Grädda kakan mitt i ugnen i 15-20 minuter.
Låt den kallna i formen. 
Bred ut smält choklad på kakan och låt den stelna.
Pudra lite florsocker på kakan innan servering.
 
 
Lycka till!
 
Kram ♡
 

 
 
 
Hanna Karlsson
2014-05-31 @ 22:13:22
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

det låter gott!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

anniessmarriga.blogg.se

En bakblogg med smarriga recept.

Matbloggstoppen
RSS 2.0